30 Mar 2011

Posted by Gemeni in Compatibilitati | 13 Comments

Gemeni – Fecioara

Gemeni – Fecioara

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Gemeni – Fecioara

Când Gemenii şi Fecioara sunt împreună este crucuial pentru supravieţuirea relaţiei să îşi facă timp pentru a se obişnui fiecare cu abordarea celorlati asupra dragostei şi a vieţii în general. Gemenii pot vedea ambele părţi ale unei situaţii şi tind să oscileze între două decizii şi uneori parcă au dublă personalitate. Fecioară poate fi un pic prea serioasă pentru gustul Gemenilor.

Deoarece au personalităţi atât de diferite, va fi foarte dificil să se accepte unul pe cealaltă aşa cum sunt. Fecioarei îi va fi greu să accepte uşurinţa cu care Gemenii abordează orice problemă precum şi slabă eficientă de care aceştia dau uneori dovada. Totuşi, au multe de învăţat unul de la celălalt.

Fecioară îl va ajuta pe Geamăn să fie mai implicaţi în viaţa de zi cu zi, precum şi să analizeze o idee în profunzime în loc să analizeze numai suprafaţa acesteia.

Gemenii în schimb vor aduce distracţie şi neprevăzut în viaţa Fecioarei. Ambele semne sunt guvernate de planeta Mercur (Comunicare). Gemenii reprezintă partea masculină a planetei Mercur, iar Fecioara, partea feminină.

Fecioară este un semn de Pământ, iar Gemenii sunt un semn de Aer. Fecioară este practică, directă şi precisă. În timp ce ea se întreabă “Cum am va ajuta acest lucru să-mi ating scopul în viaţă?”, Gemenii nu pierd timpul cu întrebări existenţiale şi acţionează bazându-se pe intuiţia de moment.

Probleme pot apărea atunci când Fecioară este prea critică sau Gemenii sunt prea capricioşi sau detaşaţi. Atâta timp cât fecioara accepta flirturile Geamănului totul va fi în regulă. Ambii sunt semne Schimbabile. Sunt destul de flexibili şi se asortează cu uşurinţă schimbărilor. Cu toate acestea, pot sări uşor de la un lucru la altul.

fecioara trebuie să-i acorde Geamănului libertatea de a se bucura de viaţă şi să nu fie mult prea critică dacă relaţia nu este perfectă. Fecioara va putea să prea ideile Gemenilor şi să le pună în aplicare chiar şi când Gemeni au trecut mai departe.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Gemeni – Fecioara este sentimental de siguranţă pe care şi-l oferă reciproc, odată ce fecioara are răbdare pentru a-i lăsa pe Gemeni să se convingă că relaţia lor poate de lungă durată. Atâta timp cât vor păstra o comunicare deschisă între ei, relaţia va fi una satisfăcătoare pentru ambii parteneri.

Horoscop Dragoste Gemeni – Compatibilitati Gemeni – Fecioara

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply